Var i Kongsberg og løp høstløpet, og klarte altså å få min aller første seier i orientering. Nå skal det sies at jeg deltar i H17C som kan ansees som begynnerklasse for voksne. Så løypa er ikke veldig vanskelig og ikke alt for lang. I dag løp jeg 3.3 km, men løypa var noe vanskeligere enn andre H17C løyper jeg har løpt før. GPS profilen fra løpet mitt er under. Jeg løp nærmest feilfritt inn til alle postene unntatt nr 3, hvor jeg gikk av litt for tidlig. Var faktisk rett på vei til posten, men ble usikker og redd for at jeg hadde løpt for langt og tok meg en runde tilbake før jeg på nytt fortsatte og kom rett inn i myra hvor posten var. Deretter gikk det bra, og jeg vant faktisk med 3 minutter. Resultatene Min tid ble 33.24 på 3.3 km. Km tid blir ca 10 min/km.

Det som verre er, er at jeg har tidligere sagt at jeg skal gå over til en vanskeligere klasse når jeg vinner mitt første H17C løp. Jeg hadde ikke regnet med å vinne i år, så det spørs om jeg kan stå for det jeg sa. Jeg er ikke klar for H40 ennå. H40 i dag ville betydd 6 km og A løype (vanskelighetsgrad). A er vanskeligst og C er lettest. H17C er en C-løype.

En annen hyggelig sak er at Silje ble nr 6 i sin klasse, og satte personlig rekord i fart. 11.45 min/km. Det er en forbedring på mellom 1-2 minutter, så hun hadde en veldig god dag i dag.

Sander hadde også beste tid i sin klasse H10, men der var de bare 2 løpere. Men han hadde 25.02 på 2.8 km og det er godt under 10 min/km, så kan har løpt god i dag.